top of page
1Q0A6564.jpg

The Self Mentorship

The journey to Self. Dit is jouw roep om je eigen essentie te herontdekken - een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. Om je eigen wijsheid te gaan ervaren en te gaan vertrouwen op jeSelf.

Deze mentorshipreis belooft een ware ontdekkingsreis into Self, die diep afdaalt naar jouw kern, in je hart, vanuit je essentie en zielsbestemming. We werken nauw samen voor 1 tot 6 maanden, dit doen we in afstemming met jouw verlangen.

In deze set/setting zullen we ons richten op diverse pijlers. Stap voor stap zullen we werken van het tastbare naar het subtiele, waarbij we een Sjamanistiche benadering uitnodigen om harmonie te brengen in lichaam, geest en ziel, om vervolgens de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether te integreren. As Within, so Without.

Dit betoverende programma omvat elementen van sjamanistische rituelen, meditaties, ceremonies, soft touch de-amouring, lichaamswerk, online/offline meetings en tijd voor integratie.

Als space holder/guide en Trauma Informed Bodyworker, gids ik je in het thuiskomen van jeSelf. In afstemming met jouw energie help ik je richting te geven aan jouw wandeling door het leven. Een deep dive naar je ziel, naar je innerlijke kind, je ware kracht en toegevoegde waarde. Zodat je weer je potentie, zachte kracht en (zelf)liefde ervaart. Let's dive deep into your Wisdom.

Medicine Mentorship 1-1

De meest persoonlijke manier om met mij te werken. Ik zet een krachtig veld van remembrance van jouw heelheid voor je neer. Dé plek waar je volledig mag zijn wie je bent en wat je te bieden hebt.

"The healer you have been looking for is your own courage to know and love yourself completely"

We leven in een wereld waarin het zó makkelijk is om jezelf voorbij te rennen. Verwijderd van ons gevoel en zielsbesteming. We zijn de verbinding met onszelf kwijt en wat we écht belangrijk vinden. Hoe zou het zijn om oude conditioneringen te doorzien, doorleven en als kracht in te kunnen zetten? Hoe zou het voelen om je volste leven te leven? Je verlangt naar diepe verankering je eigen menselijke lichaam, zodat het goddelijke door je heen kan stromen.

Het is voor mij van groot belang om met volle inzet en toewijding samen aan jouw proces te beginnen. Als jij geïnteresseerd bent om met mij te werken, raad ik je van harte aan om contact op te nemen, je bent heel welkom.

In toewijding,

Gerline

Welcome

Ik nodig je uit om weer te leren luisteren naar de wijsheid within Self. Ik leer je herkennen wat het verschil is tussen jouw conditioneringen en wanneer jouw zielsmissie en hartsverlangen spreekt. Ik laat je ervaren wat jouw lichaam je vertelt en hoeveel wijsheid hierin zit. Ik help je contact maken met jouw hogere bewustzijn én de vertaling ervan naar de aardse praktijk om dieper in verbinding te komen met jezelf. Werk en privé gaan in dit traject hand in hand. Ik heb meerdere ondernemers naar hun concrete aanbod begeleid als wel cliënten met diep trauma weer in hun ware kracht gezet. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Energetisch stem ik voortdurend af op wat op dit moment het meest passend en verrijkend is voor jou. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat mijn benadering een toewijding vereist - in tijd, energie en financiën. Het is jouw oprechte en volmondige "JA" dat het werkelijke verschil maakt, dat de reis in beweging zet en de verandering teweegbrengt die we samen kunnen creëren.

JA zeggen tegen zowel het duister als het licht, het verdriet en de vreugde, de hoogten en de diepten. Dit is jouw uitnodiging om volledig deel te nemen aan het dansende spel van het leven! Ik ondersteun je om vanuit binnen de verandering te doorvoelen. Een magische reis door alle lagen van je ZIJN, body, mind en spirit, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

1Q0A1632-2.jpg

Hoe ziet dit Medicine Mentorship eruit?

START

THE BEGINNING,

Tijdens onze reis zullen we deze route gaan bewandelen:

1. Awareness - AIR/FIRE

Wat heb je nodig voor jouw reis. Met welke tools gaan we op reis.

 

2. Remembrance - AIR

Op welk kruispunt sta je in je leven. Welke wegen wil je inslaan? Wat mag zichtbaar worden en wat is nog onzichtbaar?

 

3. Embodiment - EARTH

Stap voor stap, integratie, rust, spelen, ontdekken, ervaren en voelen.

 

4. Embodiment Presence - EARTH/WATER

We zijn onderweg, steeds meer in je kracht, passie en richting.

5. Rising - FIRE

Nieuwe inzichten, transformatie en zakken in jouw waarde, jezelf in volledigheid accepteren, een prachtig uitzicht.

 

6. Coming Home - WATER

Je afgelegde reis, voelbaar meer in je eigenwaarde, meer kracht in je eigen zichtbaarheid. Thuiskomen in zelfliefde.

Zijn dit vragen die in jouw leven spelen? Of je misschien zelf tegenhouden om echt te leven? I’VE GOT YOU!

Wat mag je van mij verwachten?

Gedurende het mentorship wordt je gedragen door mij, mijn energetisch veld en The Wisdom of Self.

 • The Self welcome package

 • live dagen (6 uur) 

 • offline sessies (45 min)

 • 1 x ceremonie in afstemming te kiezen

 • Whatsapp support gedurende het gehele mentorship. 

 • Opdrachten speciaal op maat gemaakt. 

 • Wekelijkse verbindingsmomenten

 • Meditaties, journal prompts

✓  Body: 'the body keeps the score'. Op jou afgestemde healing- & mentorsessies, waarbij het lichaam centraal staat, diepe heling, groei en embodiment.

Mind: op maat gemaakt traject en opdrachten die jouw proces ondersteunen tijdens het mentorship en daarna.

 

Soul: (Energetische) Activaties in audio en meditaties in beeld. Integratie oefeningen.

De duur van het Medicine mentorship is tussen de 1 - 6 maanden 

NOTE: Bovenstaand is op basis van jouw verlangen en wordt op maat gemaakt. 
 

Met open armen verwelkom ik je graag in dit bijzondere traject.

 

Hier, waar liefde, wijsheid en groei samensmelten, nodig ik je uit om "Ja" te zeggen tegen deze reis van zelfontdekking en transformatie.

 

Mijn werkwijze omarmt het organische, het natuurlijke. Ik geloof dat ware groei, diepe heling en persoonlijke ontwikkeling het meest oprecht plaatsvinden wanneer we luisteren naar jouw unieke tempo en ritme. We omarmen jou zoals je bent, hier en nu.

Deze reis zal zich ontvouwen door middel van ceremonies, optioneel met Plant Medicine, meditaties, krachtige rituelen, stilte, bodywork en alles wat er zich aandient in het moment. 

Wat ik begeleid, is een pad dat je steeds terugleidt naar de wijsheid in jeSelf. Daarin ligt jouw zuivere waarheid, jouw levenspad. Hier verdwijnen sluieren van illusie, leugens en verwarringen over jouw realiteit als vanzelf. Ik nodig je uit om te voelen wat waar is voor jou, om in communicatie te treden met je eigen lichaam. Stap voor stap leer je om te werken met de wijsheid van je eigen energieveld, om de wereld en jezelf met een helder bewustzijn te aanschouwen.

Op deze reis houd ik het energieveld liefdevol in de gaten. Sta jezelf toe om "Ja" te zeggen tegen dit avontuur. Om "Ja" te zeggen tegen jeSelf en je eigen-wijsheid. Samen laten we jouw innerlijke licht stralen en ontvouwt je ware potentieel zich, terwijl we in een omhelzing van liefde en wijsheid reizen.

1Q0A1759-2.jpg

Laten we contact opnemen.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
1Q0A2445_edited.jpg
bottom of page