top of page

Some words about me, mySelf

1Q0A2445.jpg

A Mystic in the world and an Alchemist of Love

 

Ik laat me inspireren door het dagelijkse leven met invloeden van het Sjamanisme & Taoisme, Shaduwwerk en Innerlijk kind werk. Ik werk met de eeuwenoude wijsheid van het Medicijnwiel die de elementen van de natuur representeert die onlosmakelijk met ons is verbonden.

 

De afgelopen jaren heb ik met honderden mensen gewerkt en hen ondersteund bij het terugkeren naar hun aangeboren schoonheid, kracht en liefde. Mijn benadering is zowel zeer praktisch als mystiek. Met schaduwerk om volledig in het licht aanwezig te kunnen zijn. Met soms een confronterende spiegel maar altijd met een veilig fundament.

Voor mij is Sjamanisme een manier van leven. Een levenswijze die bijdraagt aan het bewust omgaan en in verbinding staat met de natuur van Moeder Aarde, mezelf en mijn omgeving. 

Sjamanisme betekent voor mij liefde en respect voor alles wat leeft, bloeit en groeit. Ik ontvang wat ik mag leren en geef door wat ik heb geleerd aan jou. Mijn wereld bestaat uit, onvoorwaardelijke liefde, harmonie en verbinding met elkaar.

And make some fun too!! 

‘Everything you need is already inside you'. En als je dát gaat geloven en voelen; that’s where the MAGIC begins. Daar bevindt zich onze wijsheid. 

Vanuit wie ik ben, mijn teachings, opleidingen, levenslessen en deel ik mijn wijsheid met jou. 

In liefde, toewijding en wijsheid,

Gerline

Contact: info@intoyourmagic.com

Wil je op de hoogte gehouden worden met Wisdom Whispers?

2.png
bottom of page