top of page

The Self Method™
guided by your own wisdom

The Self, 

Sluit je ogen en luister naar jouw innerlijke wijsheid.

Je voelt de calling om je draagkracht te verstevigen.

Je volgt je eigen innerlijke kompas en zet je kracht in voor het hogere doel.

Je inspireert mensen naar hun ware Self.

Je wilt werken met lichaamswerk, rituelen en ceremonies voor jezelf en/of anderen.

Je hebt behoefte aan diepgang én om je toolbox uit te breiden.

Hoe meer innerlijke wijsheid, hoe sterker jouw fundament in het leven.

Hoe meer Self, des te veiliger en rock solid space holding voor others.

De tijd is aangebroken.

Ancient Wisdom, Modern Woman

Wijsheid hoeft niks meer te bewijzen, wijsheid hoeft niet te schreeuwen.

Wijsheid heeft een berusting, een diep weten.

Wijsheid kent een waarheid, een fundament van zuiverheid en puurheid waarin jij de draagkracht en hoeder bent voor jeSELF én een ieder ander.

Schermafbeelding 2023-07-05 om 22.09.33.png

"Knowing others is intelligence. 
Knowing yourself is true Wisdom'' 

Lao Tzu

The Self Method™ is een methode gedragen door het Sjamanisme, Taoisme en moderne psychologie. Een methode die is ontstaan door jarenlange studie en die gaat over rocksolid space holding. Het is een holistische opleiding die lichaamsgerichte tools combineert met (sjamanistisch) energiewerk, ceremoniele coaching. 

The Self Method™ omarmt de holistische benadering op een unieke manier. Het combineert lichaamsgerichte technieken met psychologie, sjamanistisch energiewerk, rituelen, het medicijn wiel en kwantum fysica. Dit alles wordt verrijkt met eeuwenoude wijsheden uit de taoïstische en sjamanistische tradities, waardoor een diepgaand begrip en een alomvattende benadering van lichaam, geest, bewustzijn en spirit ontstaan.

Met behulp van de opleiding werk je met wijsheidtradities, rituelen en helingstechnieken vanuit het Sjamanisme op een manier die resoneert met dit moderne tijdperk. Je gaat werken met je eigen intuïtie en je bouwt verder op de kennis en ervaring die je al hebt. Je krijgt de krachtige tools in handen om diepgaande en blijvende transformaties teweeg te brengen. Je leert met emotionele release technieken te werken, hoe de verbinding tussen lichaam en geest te versterken en je levenskracht te vergroten. Je bent in staat om anderen te begeleiden om hun ware essentie te omarmen, vanuit een plaats van authentieke keuze en empowerment.

Ben jij klaar om teachings te ontvangen van The Self Method™ en toe te passen voor je cliënten die uit de healingsloop willen stappen maar op elke niveau handvatten krijgen voor een diepgaande transformatie.

Dan is de praktijkgerichte jaaropleiding wat voor jou.

The Self Method™
november t/m mei 2025

De jaaropleiding is geschikt voor vrouwen die zich herkennen in de volgende eigenschappen en een grote interne bereidheid voelen zichzelf verder te ontwikkelen. Om zich op deze manier thuis te voelen en dit in service te stellen voor anderen.

Change

Iedere vrouw die zich bewust is geworden van de grootsheid en eenvoud van haar eigen gaves. Zij verandert haar binnenwereld. En daarmee verandert ze de wereld om zich heen.

Inner Wisdom

There is Wisdom in your body that is older and wiser than clocks and calendars. Remember that.

Courage

Dat je moedig als eerste voorop loopt. First Self, then Others. Ervaren dat anderen jou van nature gaan volgen als jij stevig staat en puur jezelf bent. 

The difference

Voor vrouwen die het verschil willen maken in hun omgeving, groot of klein. Voor vrouwen die vanuit hun eigen fundament en geloof de impact maken die ze willen maken.

Knowlegde & Wisdom 

Voor vrouwen die meer kennis en ervaring willen krijgen van eeuwenoude rituelen, die we in het westen zijn kwijt geraakt of niet kennen maar waar we nog zó veel van kunnen leren.

Service

The best healers will make clear that they are here to serve, not save you.

The highest calling requires the deepest grounding.
The tallest trees have the strongest roots.
Your dreams and wisdom don’t start in the sky.
They start in the deep dark soil.

The Self, in Service

In alle modules komen steeds opnieuw de volgende vier elementen terug.

Wheel of Wisdom

We werken met de eeuwenoude wijsheid van het Medicijnwiel, die de elementen van: aarde, water, vuur, lucht en spirit vertegenwoordigt. Wat is het? Hoe verhoudt het zich tot mijn dagelijks leven? Hoe kan ik het inzetten.

Ceremonies

Je ontvangt een aantal ceremonies, rituelen leren en healingstechnieken leren toepassen op jezelf en elkaar.

 

We nodigen de wijsheid van verschillende Plant Medicines uit. 

Healing

We werken met het fysieke lichaam, het energetisch lichaam en de ziel. We leren luisteren naar de stem van ons denken, ons hart en de stem van onze baarmoeder. Lichaamswerk gecombineerd met energie werk.

Integratie

Vanuit een stevig fundament ga je staan voor je waarheid en wijsheid. Deze leer je te gaan spreken, te voelen en door te geven. Je leert verschillende technieken om je fundament te bekrachtigen. Na elke module krijg je integratie tools.

THE SELF betekent voor jou,

Er worden talloze trainingen/workshops gegeven met technieken om mee aan de slag te gaan, deze opleiding is anders. Ik leer je je eigen volheid in te brengen. Met jouw unieke blauwdruk. Dat gaat over het voelen, weten en belichamen. Geïntegreerde wijsheid wat een rock solid fundament zal zijn in jouw levenswerk. Een opleiding in zuiverheid naar jezelf toe, waarin je leert een kanaal te zijn voor een ieder anders proces. Mastering the Self, is a Wisdom Keeper for Others.

Dit gaat om toewijding, om de practice eerst zelf te doen. Dan pas door te geven. Je wordt weer een ronde onder de welbekende loep genomen in deze opleiding. We worden geacht om elke keer weer onze conditioneringen, patronen en pijnen aan te kijken. Nog een keer te onderzoeken. Want First Self, then Others.

Wijsheid is wat je embodied, meemaakt, leert en doorleeft. Vertrouwend op haar eigen wijsheid. Gegrond en krachtig. Thuis in wie je bent. Thuis in je flaws en thuis in je kracht. Thuis in jouw wijsheid, gift, medicijn, werk. 

 

1Q0A1892.jpg

Na The Self Method beheers je:

 • Verschillende energetische en sjamanistiche healingstechnieken.

 • Energetic Bodywork - processen die geactiveerd worden door lichaamswerk.

 • Om de verbinding tussen lichaam, geest en levensenergie te vergroten. 

 • Werken met het krachtige sjamanistich wheel of wisdom en de elementen water, aarde, vuur, lucht en de spirit.

 • Toolbox vol bodywork technieken.

 • Emotioneel release werk. 

 • Je leert om nog meer vanuit je kern, wijsheid en innerlijke kracht te gaan werken.

 • Werken met de cycli (van feminine energie).

 • Rock solid space holding.

 • Ethiek, in lichaams- en cliëntwerk.

 • Een veilige gewijde ruimte op te zetten.

 • Sessiewerk, met cliënten en groepen.

 • Grenswerk; verbaal en non-verbaal.

 • Je kunt zélf cirkels/ceremonies/healings geven na dit jaar.

Deze jaaropleiding zal je op vele vlakken inzicht geven in wie je bent. Naast dat het een professionele training is, wordt je meegenomen op een diepe innerlijke reis. Ook dit behoort tot de basisfundamenten van een bekwame space holder, lichaamswerker, therapeut en/of coach. 

Na deze unieke opleiding ben je een embodied lichaamswerker, space holder, coach en facilitator voor jezelf en anderen. Aan het einde van de opleiding ben jij dé vrouw die het verschil willen maakt in haar omgeving, groot en klein. Je staat nog steviger in je eigen fundament, jouw SELF en creëert daarmee een ripple effect van pure heling, liefde en wijsheid om je heen, in Service to Others.

 

Klaar om jouw waarheid en wijsheid te leven en door te geven?

Are you ready to be a Modern Wisdom Keeper?

Scherm­afbeelding 2024-04-20 om 12.45.40.png
1Q0A2476.jpg

The Self, in Service 2024/2025 

Container voor max. 12 wijze vrouwen - 2 spots left.

The Self: 12 live dagen

1.The Creation of Self -  19/20/21 november

2. The Initiation of Self - 14/15/16 januari

3. The Embodiment of Self - 25/26/27 maart

 

4. The Wisdom of Self - 27/28/29 mei

ZOOM 3 x Masterclasses

oktober, januari, april

ZOOM Meeting 3 x Q&A

december, januari, april

The Self dagen  

Inclusief overnachtingen en soulfood. 

De locatie is in Drenthe. Je ontvangt alle benodigde informatie na je aanmelding.

SAMEN

We creëren een veilige bedding waarin alles welkom is. We dragen elkaar, we spiegelen elkaar, waarbij we zelf de verantwoordelijkheid dragen voor ons proces. Ik zal je met de juiste teachings, space holding en en een krachtig team begeleiden.

DEELNAME

Iedere vrouw is welkom. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om jezelf te (laten) zien. Ik bied het fundament waardoor jij je veilig voelt en je jezelf kunt zijn. Er zullen diepgaande transformaties plaatsvinden en dat vraagt dat je volwaardig kiest voor dit pad; dat je het voelt in elke vezel van je lijf. Het is een manier van leven. Het is een keuze. The SELF METHOD zal een reis worden van ongekende hoogte. We werken met energie/lichaam/mind dat hebben we heel serieus te nemen. Je bent coach, heler, lichaamswerker, therapeut medicijnvrouw óf je wilt in dit veld gaan werken. Wellicht heb je al een praktijk. 

Je bent bereid om in Service te staan van anderen op welke manier dan ook. En dàt altijd begint altijd eerst bij SELF.

Humanity needs your service
 

The feeling of the Self, 

The feeling,

De reis heeft me helpen herinneren dat het leven vraagt om gevierd te worden. JOY! Het heeft me ook laten zien wat het allerbelangrijkste is. Dat ben ik zelf. Ik heb eerst goed voor mezelf te zorgen. Mezelf te voeden met dat wat mij gelukkig maakt. Dan pas kan ik er voor anderen zijn.

 

Nu ik me daar echt bewust van ben, ga ik er ook naar handelen. Ik voel me gegrond, in verbinding met mezelf en krachtig. - Debby -

INVESTERING

 

Het is een opleiding die vraagt om een full body YESS, het vergt dedication en doorzettingsvermogen. Verankerd, zelfzeker en stevig. 

Het is een investering in energie en geld en je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug. Het is een levensstijl.

Investering: € 5497,- excl. btw 

The Self Method™
guided by your own wisdom

Je kunt in één keer betalen of kiezen voor de termijnbetaling €1375. Je betaalt direct de eerste termijn van €1375. Dit bedrag is een NON refundable deposit en excl. btw.

Na de aanmelding ontvang je een mail met een intake formulier. Ik vind het belangrijk om je van te voren te spreken in een 1:1 online call (30 min). Zodat we samen kunnen voelen of deze opleiding voor jou geschikt is. 

Schermafbeelding 2023-07-05 om 22.28.53.png

 • 8 maanden samen op pad

 • 12 live dagen - incl.overnachting

 • Wisdom Werkboek 

 • Syllabus met alle technieken

 • 3 online zoom masterclasses 

 • 3 online zoom Q&A

 • 1:1 Coaching

 • Sjamanistiche helingstechnieken

 • Emotioneel en lichaamswerk technieken

 • Ceremonies en rituelen

 • Meditaties en activaties

 • Sound & healing

 • Het maken Aqua di Florida + recept om door te geven

 • Je wordt onderdeel van het Wisdom Keepers platform

 • Sisterhood van 12 vrouwen

Alles op een rij:

​Dear you,​

​​

Mijn 'werk' is jou te herinneren aan de wijsheid in jezelf, je werkelijke kracht, je grootsheid,

je goddelijkheid en je unieke gifts.​

​​

Ik nodig je uit door 'leeg' te zijn, een heldere spiegel die jou je eigen licht reflecteert

opdat je zult herinneren.

​​

Ik creëer met liefde de opening.

Met mijn inzichten, (levens)ervaringen, maar vooral met mijn toewijding, jarenlange studies en enthousiasme.

Vanuit puurheid als mens, als hoeder vanuit de bron van onvoorwaardelijkheid en liefde. 

Zodat jij jouw ruimte volledig inneemt en je beter in verbinding staat met jezelf en jouw omgeving.

Ik begeleid je in het thuiskomen, in je wijsheid en draagkracht, het vergroten van je intuïtie

en waarnemingsvermogen en het verzwaren van je innerlijk fundament.

Dit is het moment om te luisteren naar je innerlijke wijsheid en waarheid. Op te staan als leider. Als hoeder. Om jouw ware essentie in de wereld te zetten.

Because...

You are the example.

THE SELF,

the beginning

​​​​​​

1Q0A1825-2.jpg
bottom of page