top of page
Wild Flowers

Elemental Emotional release 
A holistic body-oriented training

Stap binnen in de wereld van Elemental Emotional Release, een transformerende training en retraite die de kracht van de elementen combineert met lichaamswerk en emotionele bevrijding. Ontdek de helende kracht van water, vuur, aarde en lucht terwijl je jezelf bevrijdt van emotionele blokkades en belemmeringen. Deze holistische benadering omvat een technieken en teachings die je ondersteunen bij het loslaten van spanning en het omarmen van innerlijke rust en balans. 

Deze training is zowel voor individuen als voor coaches/therapeuten/facilitators.  

Ben jij klaar om teachings te ontvangen van The Self Method™? 

Dan is deze modality wat voor jou: Elemental Emotional release retreat. Het biedt een unieke kans om The Self Method™ te leren kennen. En om je vaardigheden en kennis te verdiepen binnen deze methode, op een niveau dat je op velen vlakken zal verrijken. 

 

Elemental Emotional release retreat omarmt de holistische benadering op een bijzondere manier. Het combineert combineert lichaamsgerichte technieken met psychologie, sjamanistisch energiewerk, rituelen, het medicijn wiel en kwantum fysica. Dit alles wordt verrijkt met eeuwenoude wijsheden uit de yogische en sjamanistische tradities, waardoor een diepgaand begrip en een alomvattende benadering ontstaan van lichaam, geest, bewustzijn en spirit.

 

Je krijgt de krachtige tools in handen om diepgaande en blijvende transformaties teweeg te brengen. Je leert hoe je emotionele spanningen en beperkingen kunt loslaten, de verbinding tussen lichaam en geest kunt versterken en je levenskracht kunt vergroten. Het stelt je ook in staat om destructieve en beperkende patronen los te laten, die voortkomen uit reacties op de omgeving en oude gewoonten. Je zult in staat zijn om anderen te begeleiden om hun ware essentie te omarmen, vanuit een plaats van authentieke keuze en empowerment.

 

Wees welkom om deel te nemen aan deze transformerende retraite en leerervaring, waar je wordt uitgenodigd om jezelf volledig te omarmen en te ontdekken!

Scherm­afbeelding 2024-04-20 om 12.45.40.png

The highest calling requires the deepest grounding.The tallest trees have the strongest roots. Your dreams and wisdom don’t start in the sky.They start in the deep dark soil.

De pijlers

Deze modality is uniek zijn soort. Emotioneel lichaamswerk gecombineerd met sjamanistische helaingstechnieken met The Wheel of Wisdom als fundament. 

Wheel of Wisdom

We gaan werken met de eeuwenoude wijsheid van het Medicijnwiel, die de elementen van: aarde, water, vuur, lucht en spirit vertegenwoordigt. Hoe verhoudt het zich tot mijn dagelijks leven? Hoe kan ik het inzetten.

Ceremonies

Je zult een aantal ceremonies ontvangen, rituelen leren en healingstechnieken leren toepassen op jezelf en elkaar.

 

Healing

We werken met het fysieke lichaam, het energetisch lichaam en de ziel.

 

Lichaamswerk gecombineerd met energie werk.

Integratie

Vanuit een stevig fundament ga je staan voor je waarheid en wijsheid. Deze leer je te gaan spreken, te voelen en door te geven. Je leert verschillende technieken om je fundament te bekrachtigen.

Elemental Emotional release,

Welkom bij onze 3-daagse Elemental Emotional Release training! Tijdens deze bijzondere reis nodigen we je uit om diep in jezelf te duiken en je innerlijke wereld te verkennen. Het is een unieke kans om jezelf te omarmen, te groeien en te bloeien in een veilige en ondersteunende omgeving en tegelijkertijd teachings te ontvangen die jezelf kan integreren in je sessies/coaching en retreats/ceremonies. 

 

Gedurende deze dagen zul je verschillende aspecten van jezelf ontdekken en versterken. Je leert hoe je meer aanwezig kunt zijn, hoe je ruimte kunt creëren voor jezelf en anderen, en hoe je emoties kunt omarmen en bevrijden. Door middel van beweging, meditatie, The Self Method™ technieken en expressie, zul je jouw innerlijke stilte verdiepen en geduld, zelfacceptatie en compassie cultiveren.

Dit is niet zomaar een training/retraite; het is een uitnodiging om dieper in te gaan op de wijsheid van het emotionele landschap, lichaam, het cognitieve en spirituele die een hele eigen methode kent. Net zoals in The Self Method, zal het lichaam dienen als een poort naar zelfontdekking en groei. We zullen je begeleiden bij het verbinden van je geest en lichaam.

Wat leer je: 

 • Energetische en sjamanistiche healingstechnieken.

 • Emotioneel release bodywork - processen die geactiveerd worden door lichaamswerk.

 • Om de verbinding tussen lichaam, geest en levensenergie te vergroten. 

 • Werken met het krachtige sjamanistich wheel of wisdom en de elementen water, aarde, vuur, lucht en de spirit.

 • Je leert om nog meer vanuit je kern, wijsheid en innerlijke kracht te gaan werken.

 • Een veilige gewijde ruimte op te zetten.

 • Grenswerk; verbaal en non-verbaal.

 • Je bent een wegwijzer voor anderen.

Natural Steaming Mud

9 t/m 12 juli 
The Elemental Emotional Release

 

Alles op een rij:

 • incl.overnachting

 • Prachtige locatie omringt door alle elementen

 • Sjamanistiche helingstechnieken

 • Emotioneel & lichaamsgerichte technieken

 • Ceremonies en rituelen

 • Biologisch soulfood

 • Sisterhood 

 • Shared rooms (2 personen)

 • Private room beschikbaar, meerprijs €170,-

Voor wie:

 • Individuen/geïnteresseerde (met en/of zonder ervaring)

 • therapeuten/coaches 

 • Facilitators

Tijden:

9 juli: 11.00 aankomst

12 juli: 11.00 einde

The Elemental Emotional Release dagen  

De locatie is in Drenthe. Deze informatie krijg je zodra je je hebt aangemeld.

DEELNAME

Iedere vrouw is welkom. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om jezelf te (laten) zien. Er zullen diepgaande transformaties plaatsvinden. We creëren een veilige bedding waarin alles welkom is. We dragen elkaar, we spiegelen elkaar, waarbij we zelf de verantwoordelijkheid dragen voor ons proces. Ik zal je met de juiste teachings, space holding en en een krachtig team begeleiden.  

We werken met energie/lichaam/mind dat hebben we heel serieus te nemen. 

Humanity needs your service
 

The feeling, 

The feeling,

De reis heeft me helpen herinneren dat het leven vraagt om gevierd te worden. JOY! Het heeft me ook laten zien wat het allerbelangrijkste is. Dat ben ik zelf. Ik heb eerst goed voor mezelf te zorgen. Mezelf te voeden met dat wat mij gelukkig maakt. Dan pas kan ik er voor anderen zijn.

 

Nu ik me daar echt bewust van ben, ga ik er ook naar handelen. Ik voel me gegrond, in verbinding met mezelf en krachtig. - Debby -

INVESTERING
special € 847,- (tot 25 mei)
incl. btw

€997 vanaf 25 mei

Facturatie excl. btw

Wat krijg je van mij:

 • Ik zorg voor een Safe Space zodat jij je veilig voelt en je helemaal je zelf kunt zijn.

 • Ik bied je tools en teachings om het leven volledig binnen te laten komen. Hierdoor neem je jouw ruimte volledig in en sta je beter in verbinding met jezelf en jouw omgeving.

 • Er al een ervaren team aanwezig zijn.

 • Ik laat je kennis maken met jouw eigen-wijsheid en met jouw helend vermogen. 

 • Ik begeleid je in het diep verankeren van deze reis in jezelf, je leven.

 • Ik geef je al mijn kennis, mijn inzichten en ervaringen, maar vooral mijn toewijding en enthousiasme.

 • Prachtige ceremonies en rituelen.

 • 1 maand Microdose Psilocybine.

 

Mijn intentie is om jou weer volledig in je kracht te zetten van je eigen lichamelijke, mind en soul wijsheid. Dat je aan het einde van dit traject de lessen, oefeningen, inzichten en gedeelde wijsheden ook echt gaat belichamen. Ze echt gaat leven. Zodat jij vol zelfvertrouwen de koers van je hart blijft volgen. En we zo samen een gezonde, liefdevolle wereld creëren, voor onszelf, de generaties na ons en alle levende wezens. Ik werk vanuit mijn eigen puurheid, als mens, als hoeder vanuit de bron van onvoorwaardelijkheid en liefde. 

1Q0A1825-2.jpg

Ik begeleid je in het thuiskomen, in je wijsheid en draagkracht, het vergroten van je intuitie

en waarnemingsvermogen en het verzwaren van je innerlijk fundament.

It's about you. Us. Together.

THE SELF,

the beginning

bottom of page